top of page

Nataša Sultanova in Ravil Sultanov

profesionalna klovna, igralca, režiserja in predavatelja Diplomirala sta v Moskvi na sloviti Akademiji za cirkuške umetnosti. Ustvarjata in nastopata v avtorskih projektih, vodita delavnice in seminarje o cirkuški umetnosti ter kot igralca in kot svetovalca za gib sodelujeta s profesionalnimi slovenskimi gledališči. Sta ustanovitelja Zavoda Bufeto in organizatorja festivala Klovnbuf ter dobitnika domačih in mednarodnih nagrad, nazadnje tudi Župančičeva nagrajenca za leto 2018.

Gib in lik

z Natašo in Ravilom Sultanovim

Namen tečaja je seznaniti in usposobiti gledališke in druge ustvarjalce z različnimi principi in praksami sodobnega gledališča.

V skupinskem delu z individualnim pristopom bomo gradili in razvijali lik, s poudarkom na osebnih lastnostih, fizičnih spretnostih in sposobnostih udeležencev. Tečaj ni primeren samo za tiste, ki bi se radi ukvarjali s fizičnim ali klovnskim gledališčem, temveč za vse, ki bi radi poglobili svoje znanje pri izgradnji lika ter se naučili uporabljati svoje telo kot igralčevo osnovno izrazno sredstvo.

PONEDELJKI

28. januar - 10. junij 2019

19.00-21.00

Studio EX-teater

bottom of page